Taxi Nieuw-Vennep verzorgt ook graag het vervoer van uw klanten en zakenrelaties. U kunt zich ervan verzekeren dat Taxi Nieuw-Vennep hen op professionele wijze vervoerd in één van de luxueuze auto’s van Taxi Nieuw-Vennep. Een krantje, klassieke muziek, wifi-internet; de ervaren chauffeurs van Taxi Nieuw-Vennep zullen hun best doen om uw klanten en/of zakenrelaties op hun gemak te stellen. Taxi Nieuw-Vennep brengt u en/of uw klanten bijtijds op plaats van bestemming te brengen.

Een extra service van Taxi Nieuw-Vennep voor uw bedrijf naar uw klanten en relaties is de mogelijkheid om op rekening te rijden. Op eenvoudige wijze krijgt u zo overzicht van de ritten die u heeft besteld: op de maandelijkse factuur kunt u met precisie nagaan wie er vervoerd is, op welke datum, op welk tijdstip en naar welke bestemming Taxi Nieuw-Vennep voor u heeft gereden.

Voor regelmatig terugkerende klanten biedt Taxi Nieuw-Vennep de mogelijkheid om speciale starttarieven te hanteren. Voor deze service van Taxi Nieuw-Vennep geldt: hoe meer u rijdt, des te voordeliger de ritten. Schroomt u niet om een vrijblijvende offerte op te vragen bij Taxi Nieuw-Vennep!

Taxi Nieuw Vennep Zakelijk